Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #220

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
pittig
stoven
blenden
frituren
bbq
grillen
vijzelen
heet
blancheren
zoet-zuur
koud
lauw
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Udang Berwarna
Gefrituurde garnalen in een jasje van verkrui...
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!