Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2205

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
heet
bbq
bakken
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!