Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2216

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
pittig
frituren
stoven
vijzelen
zuur
heet
marineren
bakken
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Ayam Nugget
Gefrituurde plakken van kipfilet
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Sambal Goreng Dadar
Pikante omelet overgoten met kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!