Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2229

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
zoet-zuur
marineren
stoven
frituren
bakken
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!