Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2232

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
heet
vijzelen
pittig
marineren
oven
bakken
frituren

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!