Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2244

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
stoven
zoet
bakken
pittig
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem

Groente / fruitgerechten

Cah Andewi
Andijvie met kruiden
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!