Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2246

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
stoven
blenden
oven
koelen
zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Babi Rendang
Gebakken varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Won Ton Rebus
Gevulde pakketjes van garnalen en kip gekookt...
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!