Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2247

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
marineren
hartig
bakken
zoet-zuur
stoven
vijzelen
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Perai Manis Masam
Zoet/zure prei
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!