Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #225

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
marineren
bbq
grillen
vijzelen
zoet
pittig
stoven
frituren
bakken
blenden
zuur
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Babi Panggang Tiga
Gebakken varkensvlees in een zoete saus
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!