Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2282

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
blancheren
stomen
marineren
frituren
stoven
bbq
vijzelen
oven
heet
bakken
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!