Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2296

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
stoven
marineren
frituren
blancheren
vijzelen
zoet
heet
koelen
koud
zuur
pittig
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!