Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2297

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
bakken
zoet-zuur
stomen
pittig
heet
marineren
frituren
zoet
zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe

Groente / fruitgerechten

Salad Mangga dan Apel
Frisse salade van mango, appel en paprika
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!