Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2302

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
koelen
stoven
frituren
bakken
blancheren
koud
marineren
bbq
heet
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Frikadel Ayam
Gefrituurde aardappel-kippengehakt koekjes
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!