Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2344

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
frituren
stoven
vijzelen
pittig
zuur
blancheren
bakken
mixen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Ayam Bumbu Rujak
Gebakken kip in kokosmelk
Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!