Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2352

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
heet
vijzelen
zoet-zuur
frituren
lauw
pittig
stoven
oven
stomen
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Pepaya
Jonge papaya in een pittige kokosmelksaus
Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!