Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2359

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
hartig
stoven
marineren
frituren
bbq
zuur
stomen
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Telor Kukus
Gestoomde omelet met kokosmelk
Bubur Gurih Atjeh
Hartige rijstepap met kip
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!