Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #236

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
heet
oven
stomen
blenden
pittig
koelen
vijzelen
zoet-zuur
blancheren
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Frikadel Goreng Pedis
Pittig gekruide gehaktballetjes met kokos
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes

Groente / fruitgerechten

Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!