Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2360

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
marineren
frituren
bakken
stomen
blancheren
vijzelen
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Sambal Taoco
Gebakken, droge garnaaltjes met zwarte bonenp...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!