Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2369

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
heet
stoven
vijzelen
pittig
marineren
blenden
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!