Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2400

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
mixen
pittig
stomen
heet
frituren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Tumis Tahu Asem Dengan Jagung
Gebakken tahu in een zachte, kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!