Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2423

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
bakken
frituren
stoven
marineren
bbq
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Smoor Bebek Pedis
Gestoofde eend in een zeer hete saus
Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal
Sprot Goreng
Roerei met sardientjes
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Udang Nanas Dua
Gekruide garnalen met ananas
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!