Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2456

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
oven
bakken
pittig
heet
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...

Groente / fruitgerechten

Bubur Bayam
Rijstepap met spinazie en mais
Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!