Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2467

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
zoet
vijzelen
pittig
zoet-zuur
marineren
frituren
blancheren
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!