Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #2467
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
stoven
warm
zoet
vijzelen
pittig
zoet-zuur
marineren
frituren
blancheren
rauw
koelen
koud
Basisgerechten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Bijgerechten
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Groente / fruitgerechten
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Acars
Acar Campur
Zoet/zure groenten