Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2486

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
marineren
blancheren
koelen
zoet-zuur
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Groente / fruitgerechten

Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!