Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2519

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
oven
zoet-zuur
pittig
marineren
vijzelen
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Telor di Saus Nanas
Eieren met ananassaus
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!