Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2520

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
blancheren
heet
grillen
vijzelen
zoet
marineren
bakken
bbq
koud
frituren
oven
pittig
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Bebek Itik
Eend in scherpe saus
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Rujak Udang Karang
Salade van kreeft met komkommer en citroensap

Groente / fruitgerechten

Kentang Balado
Gefrituurde, hete aardappelschijfjes
Pindang Ikan Lele
Gestoofde pittige meerval met kouseband
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!