Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2541

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
pittig
oven
zoet
marineren
heet
bbq
grillen
blancheren
koelen
frituren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tahu Bakwan
Gefrituurde koekjes van tofu met tauge en gar...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!