Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2544

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
zoet-zuur
frituren
heet
stoven
vijzelen
pittig
blancheren
mixen
blenden
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Frikadel Kepiting Djawa Dua
Gefrituurde krabkoekjes
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Labu Siam
Labu siam in een kokosmelksaus met tofu en te...
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Fu Yong Hai
Gevulde omelet met champignons, groenten en s...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!