Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2548

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
frituren
vijzelen
pittig
koken
blenden
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Ayam Kalio
Gestoofde kip in kokos
Kari Ayam Tiga
Gekookte kip in pittige kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Kari Rajungan
Gekookte krab met kruidige kokosmelk
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!