Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2560

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
zoet
marineren
bbq
pittig
frituren
zuur
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!