Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2565

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
vijzelen
zoet
pittig
frituren
oven
stoven
bbq
grillen
blenden
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Ayam Bakar Taliwang
Hete, gegrilde kip met ananas

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!