Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #257

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blancheren
frituren
stoven
vijzelen
blenden
heet
pittig
marineren
bbq
grillen
zoet-zuur
oven
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Balado Belut
Pittige, gebakken paling
Iga Bakar Bawang
Runderribben van de barbecue
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Frikadel Djeruk Manis
Gevulde sinaasappels met gehakt
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers

Groente / fruitgerechten

Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!