Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #258

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
stoven
koken
vijzelen
blancheren
frituren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!