Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2605

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
heet
stoven
blenden
oven
zoet-zuur
marineren
frituren
stomen
pittig
vijzelen
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika
Sayur Paksoi
Gestoofde paksoi in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!