Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2606

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
marineren
vijzelen
pittig
zoet-zuur
frituren
oven
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Bebek Gurih Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige groene saus
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Ikan Ketjap
Kabeljauw in een heerlijke ketjapsaus
Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...

Groente / fruitgerechten

Frikadel Pan Pedis Hati
Ovenschotel van aardappelen en gehakt met lev...
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!