Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2607

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
heet
frituren
vijzelen
stoven
zoet
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!