Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2608

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
pittig
stomen
zoet
marineren
frituren
oven
bakken
heet
blenden
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons

Groente / fruitgerechten

Lempok Tenggiri
Gekruide makreel met ananas
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!