Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #261

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
heet
stoven
bbq
marineren
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus
Ayam Bakar Ketjap
Pittige geroosterde kip van de barbecue
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...

Groente / fruitgerechten

Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!