Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2636

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
frituren
marineren
oven
grillen
stoven
vijzelen
koelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!