Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #264

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
pittig
vijzelen
marineren
bbq
bakken
oven
heet
frituren
stomen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Ayam Smoor Djawa Dua
Javaanse kip in een kruidige bouillon
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!