Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #266

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
zuur
pittig
marineren
rauw
vijzelen
koud
frituren
bakken
oven
blenden
heet
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Salad Pepaya Muda
Salade van jonge papaya, komkommer en pinda&#...
Kari Telor Dua
Eieren met een kruidige kerriesaus
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!