Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2677

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
vijzelen
frituren
stoven
marineren
oven
stomen
heet
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Kuning
Gebakken kip in kokossaus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!