Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2689

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
pittig
pocheren
stomen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Telor Mengisi
Gevulde eieren met gehakt
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!