Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2695

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
blancheren
blenden
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!