Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #270

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
vijzelen
frituren
heet
stoven
pittig
zuur
koud
lauw
marineren
bbq
blancheren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Sateh Jamur Goreng Renyah
Gevulde champignons in een krokant jasje
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!