Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2705

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
marineren
heet
vijzelen
zuur
pittig
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...

Groente / fruitgerechten

Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!