Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2714

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
frituren
zuur
marineren
bbq
zoet-zuur
blancheren
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Tempeh Pedis Dua
Geroosterde pakketjes met tempeh, groenten en...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!