Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2723

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
vijzelen
heet
marineren
stomen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Ayam Masak Merah Dua
Gestoofde kip in een dikke, hete rode saus

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!