Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2736

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
marineren
oven
zuur
stoven
bbq
grillen
heet
koelen
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Ayam Masam
Hete gestoofde kip
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!