Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #274

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
pittig
stoven
vijzelen
heet
frituren
blancheren
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Ayam Goreng Mbok Berek
Gefrituurde kip met een pikante sambalsaus
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!